Numerologie

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en wordt al eeuwenlang toepast. Elk getal heeft een eigen vibratie- of trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. In de numerologie gaat men er vanuit dat iemand niet zo maar toevallig op een bepaalde datum en met een bepaalde naam ter wereld is gekomen.

We willen ons leven beter begrijpen, erachter komen waardoor bepaalde dingen gebeuren en waarom we op een bepaalde manier reageren. Numerologie geeft ons de kans een beter inzicht in onszelf te krijgen. Ons te realiseren wat onze gaven en mogelijkheden zijn en waar onze beperkingen liggen. Wat onze levensopdracht is en hoe we die het best kunnen uitvoeren. Voor welk beroep of welke banen we het meest geschikt zijn. Welke lessen we in dit leven moeten leren.

Numerologie vertelt ons deze feiten niet alleen over onszelf, maar ook over de mensen met wie we samenleven. Hierdoor krijgen we een beter begrip voor elkaar en een beter inzicht in onszelf. Dit zal de onderlinge verstandhouding ten goede komen. Numerologie geeft bevestiging, het zorgt voor eyeopeners en kan behulpzaam zijn bij het maken van keuzes. Mijn stelling is dat Numerologie daadwerkelijk veel inzichten geeft waar je wat mee kunt. Dit is ook wat mijn klanten mij teruggeven. Ben je hier nieuwsgierig naar? Laat je cijfers spreken. Ik kan je helpen meer duiding te krijgen over jezelf of over iemand in je naaste omgeving.

Voor wie is Numerologie helpend?

  • Je wenst persoonlijke groei
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je wilt meer verdieping in je leven
  • Je bent op zoek naar je levensmissie
  • Je voelt leegte en bent op zoek
  • Je hebt behoefte aan een luisterend oor

Wil je net zo blij zijn als ik?

Met een vervuld hart?

Hoe gaat een numerologie sessie in zijn werk?


Nummer 111 is een krachtig nummer voor manifesteren en manifestatie, het draagt de gecombineerde kenmerken en de energieën van nummer 1 en het Karmische Meestergetal 11. Nummer 1 resoneert met assertiviteit, onafhankelijkheid, motivatie, nieuw begin en vooruitgang, inzicht, zelfleiderschap en inspiratie, positiviteit en succes. Nummer 11 vertelt ons te verbinden met ons hogere zelf zodat we onze zielsmissie en levensdoel leren kennen en leven. Nummer 111 symboliseert de beginselen van spiritueel ontwaken en verlichting, hoge energie, inspiratie, intuïtie, zelfexpressie en gevoeligheid.

Een numerologie sessie kost € 111,- incl. BTW


Verbinding begint bij jezelf

Een
numerologie
sessie draagt bij aan
de verbinding met jezelf.
Die verbinding met jezelf is
van belang bij het voelen
van geluk en gelukkig
zijn. Gelukkig zijn
met wat
is.

Klik hier voor meer verbinding.