Agenda

Hey,
                                       
Wat fijn dat je een kijkje komt nemen bij de agenda.

Elke maand organiseer ik een activiteit waarbij verbinding centraal staat. Dit kan van alles zijn. Een verbindende wandeling, een bijeenkomst waarbij we ervaringen uitwisselen, het vertellen van een ervaringsverhaal, bijvoorbeeld een verhaal over een bijna dood ervaring. Een workshop tarot, numerologie of pendelen. Het oefenen van spirituele vaardigheden: leren aarden en verbinden, het beoefenen van meditatie en mindfulness. Een creatieve workshop; bijvoorbeeld het maken van een Rainstick. Een klankschalen sessie.

Als de activiteit van je dromen nog niet op de activiteiten kalender staat, neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook als jezelf degene bent die de activiteit komt geven. Er is plaats voor 8 deelnemers. Dit geeft een overzichtelijke geborgen setting.

De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen wat voor een fijne sfeer zorgt. Het is prachtige relaxte ruimte in de boerderij van mijn ouders. Daar waar nu de showroom is, stonden vroeger hooipakjes tot aan het dak toe opgestapeld. Voel de mooie energie die er hangt! Mijn doel van het bij elkaar brengen van mensen is de wereld net een stukje fijner, vriendelijker, en begripvoller te maken. Het is met jezelf bezig zijn op een ongedwongen manier. Met gelijkgestemden je bewustzijn vergroten. Wat zorgt voor meer persoonlijke groei.

Ik ben met hart en ziel op zoek naar verdieping. Jij ook?


Activiteiten kalender

Heb je interesse? Neem even contact met mij op!

De showroom