Kenmerken spiritueel persoon

  1. Je hebt een glinstering in je ogen, je valt extra op doordat er licht uit je huid lijkt te komen, je hebt een soort constante lach op je gezicht en mensen voelen zich tot je aangetrokken.
  2. Je oordeelt niet. Dat betekent onder andere dat je jouw eigen reacties niet met de reacties van andere mensen verwart.
  3. Je weet emoties te verwerken zonder jezelf ermee te identificeren, door volledig aanwezig te zijn bij je gevoelens en door ze volledig toe te laten. Je ziet ze als mogelijkheid om te groeien. 
  4. Je pleast mensen niet meer ten koste van je eigen dromen en verlangens. Je bent niet meer verslaafd aan de goedkeuring van andere mensen, bijvoorbeeld Facebook-likes of complimenten.
  5. Je laat je niet langer leiden door angst. Angst = ego.
  6. Je focust je op de positieve dingen in het leven. Je richt je niet op tekort en schaarste, maar op ‘genoeg voor iedereen’ en ‘iedereen zal slagen.’ Op basis van vertrouwen.
  7. Je doet altijd je best. Dit doe je m.b.v. je levensenergie die je hebt verkregen door de verbinding met jezelf, je ware levensmissie te leven en door je levensvreugde met mensen te delen.  
  8. Je bent mild voor jezelf en anderen, inclusief je innerlijke criticus.
  9. Je ontwikkelt je deugden, zoals dienstbaarheid, liefde, respect en dankbaarheid.

Weet dat het leven met vallen en opstaan gaat. Zo lang je je bewust bent van je doen en laten en jezelf uitdaagt om vandaag een betere versie van jezelf te zijn dan gisteren. Dan ben je op weg om je bewustzijn te vergroten en daarmee de wereld net iets mooier maken dan die was.