Over mij

Fijn dat je er bent!

Mijn naam is Sietske Gillebaard. Ik ben 47 jaar en moeder van 2 dochters. Ik ben opgegroeid in een gezin waar werken op nummer 1 stond en voor gevoelens geen plaats was. Dit was voor mij als empaat een harde wereld om in te starten. Pas later werd mij duidelijk waarom ik juist in dit gezin ben geboren: ik had als ziel niet het meest gemakkelijk pad gekozen. Wel een pad waarin ik veel kan leren.

Ik heb een opleiding in de bedrijfseconomie, waar mijn analytische kant goed tot zijn recht komt. Ik heb passie voor cijfers. Wat mij een enthousiast numeroloog maakt. Ik ben energiek, recht door zee, een inspirator en een verbinder. 

Ik gebruik mijn innerlijke wijsheid, creativiteit en intuïtie in mijn werk. Mijn ontwikkeling staat nooit stil. Ik ben altijd op zoek naar informatie over de ziel, spiritualiteit, bewustzijn, liefde en verbinding. Ik houd van contact met diepgang. Tijdens mijn reis heb ik mijn spirituele gaven ontdekt en ik verwacht dat ik meer van deze gaven zal ontwikkelen.

De afgelopen jaren kwam Numerologie op diverse manieren op mijn pad. Toen het me begon op te vallen dacht ik: “Wat wil dit mij zeggen?” en wat ís Numerologie precies? Het heeft mij willen zeggen dat ik meer met cijfers kan doen dan alleen het werken met cijfers van de financiële administratie van bedrijven.

Ik kan ook werken met de cijfers van de geboortenaam- en datum van mensen. Duiding geven aan deze cijfers voor mensen zodat men tot meer inzicht en zingeving komt. Dat is wat ik graag wil: mensen op weg helpen.

Tijdens een cursus Numerologie werd ik gegrepen. Hoe was het mogelijk dat wat voor mij werd berekend ook met mijn inzichten en levenservaring overeen kwam?!
Wil je meer over Numerologie weten of ben je benieuwd naar wat jouw cijfers je te vertellen hebben? Kom in contact en tijdens een vrijblijvende intake vertel ik je er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!