Verbindende High Tea

Verbindende High Tea

VERBINDENDE HIGH TEA 🌺 Op zaterdag 29 april om 14:00 uur organiseren Ilse van FILSEN en ik van Met Hart en Ziel Numeroloog een high tea voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding (€ 25 p/p).

Verbinding is je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Kunnen geven en ontvangen zonder oordeel. Steun en kracht ontlenen aan de onderlinge relatie. Wil jij dit ook ervaren? Voel je welkom in de mooiste roze vintage theewinkel mét theesalon aan het Grootzand 27 in Sneek.

Hier kun je genieten van een geheel verzorgde high tea met onbeperkt keuze uit ruim 100 heerlijke soorten thee én uiteraard een diversiteit aan zoete en hartige hapjes. Ondergedompeld in een huiselijke vintage sfeer ontmoet je gelijkgestemden die open staan voor verbinding. Jullie maken vast en zeker mooie nieuwe herinneringen!

High tea jij met ons mee? Meld je dan aan! We hebben een beperkt aantal plekken. Via een DM kun je jouw plekje reserveren, waarna je een tikkie krijgt om de aanmelding definitief te maken. Verbind, en ontmoet elkaar. Love to tea you!! 💕

Een mooiere wereld maken, doe je niet alleen, dat doe je samen!