Het leven gaat met vallen en opstaan

Het leven gaat met vallen en opstaan

Dit zei mijn vader vroeger al toen ik nog een klein meisje was, maar ik had eigenlijk geen idee wat dat betekende. Inmiddels is het mij duidelijk. Het leven is geen lineaire lijn maar meer dit….

Het gaat over jouw verwachtingen van het leven versus de realiteit. Hoe kun je er zelf voor zorgen dat je jezelf niet teleurstelt. Dat gaat met vallen en opstaan. Je wordt iedere keer sterker én wijzer als je op staat nadat je bent gevallen. Je gaat gaan de weg de tijd meer van het leven en jezelf begrijpen.

Dit doe ik door tijd alleen door te brengen. Veelvuldig tijd besteden aan introspectie. Ook ga ik naar lezingen, volg ik cursussen, lees ik inspirerende boeken. En ik praat graag met gelijkgestemden. Om zelf te voelen hoe dingen werken, volg ik workshops.

Mijn overtuiging is dat ik zelf mijn ouders heb gekozen en dat ik juist in een gezin ben geboren waar ik als jong zieltje heel veel kon leren van de door mij zelf gekozen levensmissie. Deze levensmissie staat vast voordat je als ziel in het ongeboren kind in de moederschoot plaatsneemt. Tijdens mijn jeugdjaren heb ik als ziel moeten wennen aan mijn lichaam. Was dit het mens waarmee ik in dit leven op gescheept zou zitten?! 😱

Mijn levensmissie heeft met het getal 7 te maken, dit komt door de getallen van mijn geboortedatum op te tellen. De 7 is analytisch én intuïtief een sterke raadgever. Van gemaskerd naar ontwapenend. 

De zevens zijn hier om meer verbinding te brengen. Met name vanuit hun eigen openheid, kwetsbaar durven zijn, vanuit authenticiteit. In potentie kan de 7 1-op-1 én in groepen een enorme openheid en authenticiteit creëren. En daarmee een diepe verbinding op zielsniveau. De 7 is een wijs mens. Ze weten niet alleen veel vanuit boeken, ze willen het graag ook beleven. Alles meemaken, erop reflecteren, wijze les eruit trekken en dan doorgeven aan anderen. Ze adviseren anderen graag, zien waar iemand zich in een proces bevindt en kiezen hun interventie of non-interventie zorgvuldig. Ze stellen een goede vraag of vertellen een verhaal uit eigen leven, zonder direct te adviseren of de oplossing op te dringen. Zevens zijn analytisch zeer sterk en zijn gek op het oplossen van lastige problemen, puzzels. Ze zijn in potentie ook intuïtief sterk en mogen leren vertrouwen op ingevingen. De 7 noemen we daarom ook wel de wijze raadgever. Ze krijgen energie van het mogen helpen, wijze raad geven, onderwijzen. Ze zijn op zoek naar de hoogste waarheid, natuurwetten en delen graag hoe deze werken. Ja de 7 dat ben ik.

Inmiddels heb ik mijn masker laten vallen en ben ik vorig jaar uit de kast gekomen; de spirituele kast welteverstaan. Dit is wie ik ben en waar ik voor sta. Ik herken mezelf in de 7. Het betekent niet dat je bij je geboorte, in mijn geval, meteen een 7 bént. Je werkt er naar toe. Met vallen en op staan!

Sietske Gillebaard

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *