De Waterman

De Waterman

Waterman (20 januari – 18 februari)

De hofmeester

Vroeg in het leven voel je je vaak eenzaam of buitengesloten, waardoor je je best doet om erbij te horen of om net zoals anderen te zijn. Dit zorgt er alleen maar voor dat je verder verwijderd raakt van jouw waarheid en de realiteit dat je bent geboren met een ander doel. Helaas leidt deze fase alleen maar tot verdriet, waardoor je je verloren voelt. Iets wat misschien niet zichtbaar is aan de buitenkant. Rond deze tijd voel je misschien ook de drang om anderen tevreden te houden in de hoop dat je geaccepteerd en geliefd wordt, zodat het voelt alsof je een plek in deze wereld hebt. Maar pas dan realiseer je je dat je oprecht anders bent en dat het niet je lotsbestemming is om erbij te horen. Op dit moment begin je aan jouw donkere fase in het leven, om achter je levensdoel te komen.

De uil

Een uil gaat stilletjes te werk in het duister en ziet alles. Dit is de energie die jij met je meegenomen hebt op je reis naar ontdekking. Je wilt mensen ervaren, de wereld en liefde. Alles. Maar je bent nog steeds gescheiden van je innerlijke zelf. Ook probeert deze fase je te leren hoe je je ware zelf kunt zijn, waarbij je wordt uitgedaagd om de identiteiten en persoonlijkheden van de mensen om je heen te ervaren. Pas als jij je realiseert en accepteert dat je jezelf bent met een reden en dat je nooit ergens in het leven erbij hoefde te horen, om zo de stam aan te trekken die voor jou bedoeld is, begin je aan de derde fase in het leven.

De engel

Dit is hoe goddelijkheid op aarde aanvoelt. Je hebt je ware kracht omarmd: jezelf zijn. Je innerlijke essentie houdt in dat je de wereld geneest, helpt en transformeert (of alleen maar jouw aandeel in de wereld), om zo van de wereld een betere plek te maken. Je hebt je ware zelf geaccepteerd en je hebt geluk gevonden door die persoon te zijn. Daarom probeer je anderen te begeleiden om dezelfde les te leren en het kan je niets meer schelen als je verkeerd begrepen wordt. Je ligt op één lijn met jezelf en je begrijpt wat het betekent om te leven naar je eigen waarheid, ondanks wat anderen doen of zeggen.

Bron: onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *